Cibuláda s portským vínem - cibulové čatní Tymiánem provoněná, vhodná k paštikám, zralým sýrům a steakům
Detailní popis produktu
Naše cibuláda s portským vínem se skvěle hodí k výrazným sýrům, grilovaným masům, steakům, paštikám, ale také do burgerů. Ucítíte v ní chuť opečené zkaramelizované cibulky provoněné tymiánem. Má navinulou chuť, zvýrazněnou kvalitním portským vínem, na zadní chuti ucítíte jemně pikantní po chilli papričkách. Ideální pro přípravu pohoštění pro vaši rodinu a přátele!
Dobrou chuť!
Složení: červená cibule, portské víno, červený vinný ocet, med, třtinový cukr, slunečnicový olej, ocet, česnek, chilli, kuchyňská sůl, koření.
Způsob konzervace: pasterováno.
Původ zeleniny: Středočeský a Královehradecký kraj
Ručně vyrobeno v sociálním podniku DobroLádovna s.r.o., Skochovice 60, Nový Bydžov, 503 51
Výživové údaje na 100 g: Energie 870 kJ/205 kcal, Tuky 0,7 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g, Sacharidy 48,9 g, z toho cukry 43,7 g, Bílkoviny 0,9 g, Sůl 0,6 g.
Minimální trvanlivost: 1 rok od data výroby, viz dno obalu. Skladujte v temnu do 25°C, po otevření spotřebujte do 5 dnů.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.