Cibuláda s portským vínem - cibulové čatní Tymiánem provoněná, vhodná k paštikám, zralým sýrům a steakům

Značka: DobroLádovna
199 Kč 169 Kč od 169 Kč
Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Velikost balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

Cibuláda s portským vínem - jemně pikantní, tymiánem provoněné cibulové čatní z červené cibule, které se výborně hodí k červeným masům,  zralým sýrům a paštikám. 

Certifikát: POLABÍ reagionální produkt

Složení: červená cibule, portské víno, červený vinný ocet, med, třtinový cukr, slunečnicový olej, ocet, česnek, chilli, kuchyňská sůl, koření.

Ilustrační foto 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Naše cibuláda s portským vínem se skvěle hodí k výrazným sýrům, grilovaným masům, steakům, paštikám, ale také do burgerů. Ucítíte v ní chuť opečené zkaramelizované cibulky provoněné tymiánem. Má navinulou chuť, zvýrazněnou kvalitním portským vínem, na zadní chuti ucítíte jemně pikantní po chilli papričkách. Ideální pro přípravu pohoštění pro vaši rodinu a přátele! 

 

Dobrou chuť! 

Složení: červená cibule, portské víno, červený vinný ocet, med, třtinový cukr, slunečnicový olej, ocet, česnek, chilli, kuchyňská sůl, koření.

Způsob konzervace: pasterováno.

Původ zeleniny: Středočeský a Královehradecký kraj

Ručně vyrobeno v sociálním podniku DobroLádovna s.r.o., Skochovice 60, Nový Bydžov, 503 51

 


Výživové údaje na 100 g: Energie 870 kJ/205 kcal, Tuky 0,7 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g, Sacharidy 48,9 g, z toho cukry 43,7 g, Bílkoviny 0,9 g, Sůl 0,6 g.

Minimální trvanlivost: 1 rok od data výroby, viz dno obalu. Skladujte v temnu do 25°C, po otevření spotřebujte do 5 dnů.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola