Cibuláda - cibulové čatní Jemně pikantní sladko - kyselá, vhodná k masu a sýrům
Detailní popis produktu
Naše cibuláda - cibulové čatní se skvěle hodí k sýrům, grilovaným masům, steakům a také do burgerů. Výborným doplňkem je také do zapečených toustů, bagetek nebo jí můžete použít jako základ do slaného koláče! Její jemně pikantní a zároveň sladce navinulá chuť vás ohromí! Ucítíte v ní spojení červené cibule z českých krajů s kvalitním červeným vinným octem, na zadní chuti ucítíte lehce chilli papričku.
Dobrou chuť!
Složení: červená cibule, červený vinný ocet, třtinový cukr, olivový olej, chilli, kuchyňská sůl.
Způsob konzervace: pasterováno.
Původ zeleniny: Středočeský a Královehradecký kraj
Ručně vyrobeno v sociálním podniku DobroLádovna s.r.o., Skochovice 60, Nový Bydžov, 503 51
Výživové údaje na 100 g: Energie 437 kJ/84 kcal, Tuky 2,2 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,3 g, Sacharidy 20,2 g, z toho cukry 19,0 g, Bílkoviny 0,7 g, Sůl 0,4 g.
Minimální trvanlivost: 1 rok od data výroby, viz dno obalu. Skladujte v temnu do 25°C, po otevření spotřebujte do 5 dnů.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.