DOPRAVA ZDARMA nad 1500 Kč

Černý rybíz Z českého rybízu, přirozeně málo peciček

149 Kč 179 Kč 115 Kč od 115 Kč 133,04 Kč bez DPH 159,82 Kč bez DPH 102,68 Kč bez DPH od 102,68 Kč bez DPH
Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Velikost balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

Náš džem z černého rybízu oceníte díky jeho sladko-kyselé přirozeně jemně pikantní chuti jako doplněk k sýrům, zvěřině či paštikám, stejně tak při pečení sladkých dobrot. 

Složení: černý rybíz (52%) cukr, citrónová šťáva, želírující látka: pektin.

Certifikát: POLABÍ regionální produkt

Ilustrační foto 

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

S naším džemem z černého rybízu se vracíme ke kořenům a připravujeme ho stejně jako ostatní džemy s maximální péčí a podle osvědčené receptury našich babiček. Ručně přebíráme všechny na slunci uzrálé kuličky a pro výrobu džemu používáme jen ty nejkvalitnější, z nich. Do každé skleničky tak vkládáme přirozeně trpkou a zároveň sladkou chuť, která je pro černý rybíz tak typická. Je perfektní k sýrům, do omáček ke zvěřině, nebo jednoduše jako pohoštění na snídaňový stůl. Ideální na čerstvé pečivo, do jogurtu, na palačinky nebo jako skvělá náplň do koláčů a buchet.

Dobrou chuť! 

Složení: černý rybíz (52%) cukr, citrónová šťáva, želírující látka: pektin.

Způsob konzervace: pasterováno.

Původ ovoce: Rybízoviště Skochovice

Ručně vyrobeno v sociálním podniku DobroLádovna s.r.o.Skochovice 60, Nový Bydžov, 503 51

 


Výživové údaje na 100 g: 914 kJ/215 kcal, tuky 0,2 g, z toho NMK 0,0 g , sacharidy 52,7 g, z toho cukry 51 g, bílkoviny 0,7 g, sůl 0,0 g.

Minimální trvanlivost: 1 rok od data výroby, viz dno obalu. Skladujte v temnu do 25°C, po otevření spotřebujte do 5 dnů.

 

 

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Výpis hodnocení

5
N Avatar autora | 5.3.2025
Výborný sladko kyselý džem, který je úžasný na palačinky a nebo jen rohlík s máslem.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 19.3.2025
Moc děkujeme za 5 hvězdiček. Za Dobrotým Niki

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola