Lyofilizované ovoce
U našeho lyofilizovaného - tedy mrazem sušeného ovoce si můžete být jistí jeho původem! Zpracováváme jako jedni z mála v České republice pouze lokální dozrálé ovoce, které nakupujeme ve Středočeském či Královéhradeckém kraji. Všechno ovoce ručně přebíráme, umýváme a krájíme, aby se tak do každého pytlíčku dostaly jen ty nejlepší kousky a Vám jsme tak mohli zaručit jedinečný zážitek z křupavého ovoce. Metoda sušení mrazem je velmi šetrný způsob zpracování ovoce při velmi nízkých teplotách (až -50 stupňů Celsia), při kterém si ovoce uchová svoji plnou chuť, vůni, tvar a nutriční hodnoty včetně většiny vitamínů. Mohou si jej dopřát také děti či starší osoby, ovoce po vložení do úst křupne a postupně se rozmělní, takž není třeba žádného žvýkání! Naše mrazem sušené ovoce je dobrou zdravou svačinkou, můžete jej také použít do dezertů či na zdobení zmrzliny. Naše Jablka se slaným karamelem jsou dokonce jediná svého druhu v České republice - říkáme jim "bezlepkový štrůdl do kapsy" a pyšní se titulem Potravina roku Královéhradeckého kraje. Ochutnejte, budete nadšení!